Företaget

Välkommen till Transport Uppdraget Sverige AB

Transportföretaget med stort engagemang och flexibilitet
Jobbar efter mottot ”inget uppdrag är för stort eller för litet”

- Fjärrtrafik över hela Sverige små som stora
- Expresstransporter stora som små
- Terminalverksamhet med lager och omlastningsmöjligheter i nybyggda    lokaler
- Strategiskt placerad endast 500 meter från E6 i Skummelövsstrand på gränsen Halland / Skåne
- Fördelar. Når ett stort område inom två timmar Göteborg norrut, Malmö Söderut, sydöst Kristianstad, österut Växjö, nordöst Jönköping

Bakgrund av företaget
Ägs och drivs av Christer Persson med 15 års erfarenhet av transportbranschen, har en treårig transportutbildning i botten plus 2 års högskolestudier i Växjö med inriktning på transportekonomi och logistik, plus mängder med praktiska erfarenheter av hantering av gods och lösningar.
Företaget startades 2001i Ängelholm genom att jag personligen började med att hyra ut mig själv för praktiskt arbete inom transportnäringen, för att lägga grunderna för möjligheterna att utvecklas till ett bra alternativ på marknaden, jag minns särkilt mitt funderande på vad jag skulle döpa företaget till…. Hmmm.. många kladdlappar innan det kändes bra… ville hitta något som jag bara såg möjligheter med att bygga på för framtiden … vilket jag hittade… små begränsningar men stora möjligheter, tänkte jag vid min första investering av lastbil våren 2001, det var då grunderna lades för Tusab, TransporT Uppdraget Sverige AB

Vad har hänt
Tillsammans med min personal har vi växt till ett alternativ inom transportnäringen, där vi klarar att utföra stora som små uppdrag , med egna fordon och lokaler som vi byggt under 2008-2009 i Skummeslövsstrand i anslutning till E6 gränsen mellan Halland / Skåne.

Våren 2013 investerade vi i  2 nya fordon. 1 st bil + släp samt 1 st distributionsbil.
Hösten 2013 har vi precis beställt ett nytt ekipage Volvo Euro-6, det senaste i miljötänk. Detta ekipage har satts i trafik sommaren 2014.
På Elmia-mässan kan ni se vår nya Mercedes Euro 6 bil.

2 nya euro-6 bilar med nya släpar i trafik 2014.
Våren 2016 satte vi in två nya euro-6 bilar till och 2 nya släpar samt en trailer.

     

1 2 3 4